Verkoop

Serveer geweldige cocktails in een handomdraai
met BarGenius in jouw eigen zaak.

Vraag offerte

Haal Bargenius permanent in huis


BarGenius is niet minder dan een revolutionaire cocktail dispenser. BarGenius mixt geautomatiseerd je cocktail in een handomdraai. De cocktail recepten zijn tot op de milliliter gedoseerd, waardoor er geen verspilling is en je steeds van de perfecte smaakbeleving geniet.

Je eigen BarGenius?

Vraag uw gratis offerte en geniet van geweldige cocktails

Vraag offerte

Hoe werkt Bargenius?


Via een tablet kiest de barman of klant een cocktail die vervolgens bij de bar terecht komt. Bovendien kan deze eenvoudig en snel aangepast worden naar persoonlijke wens. BarGenius begint onmiddellijk met de bereiding van deze cocktail, terwijl de barman zich bezig houdt met de versiering van het cocktailglas. achterover leunt en het schouwspel bekijkt. Een fantastische cocktail en een geweldige ervaring!

Voor wie?


Met BarGenius richten we onze pijlen op twee branches:

Enerzijds de zaken met een ervaren bartender die met het systeem heel wat tijd wint. Tijd die hij/zij kan investeren in showelementen of in interactie met de klant. Als uitbater is het trouwens fijn om weten dat indien de bartender afwezig is, het systeem blijft functioneren en de cocktails van hoog niveau blijven.

Anderzijds zaken die heerlijke cocktails willen serveren maar de skills niet in huis hebben. Met BarGenius hoef je geen getalenteerde bartender aan te werven.

Waarom jij voor Bargenius kiest?


Er vallen heel wat redenen op te sommen waarom jij voor BarGenius kiest. We zetten er alvast enkele op een rijtje:

  • Een geweldige Return on Investment. Je drukt de personeelskost, verhoogt het rendement op je cocktails en bent niet afhankelijke van menselijke factoren als vakantie en/of ziekte.
  • Je stelt makkelijk je eigen cocktails samen met de BarGenius App.
  • Het systeem wordt op maat aangepast. Your wish is our command! We are Genie-us!
  • BarGenius kan met elke vloeistof overweg: alcohol, siropen, sappen, bitters ... Alles kan!
  • In 2 seconden tijd bereid je de perfecte cocktail

Onze mogelijkheden

Genius Subscription

€19,90 excl. BTW

Lease

vanaf €250 euro / maand
(Na lease aankoop mogelijk via restwaarde)

Aankoop

vanaf €9.000

Bargenius Standaard Set

Schenkunit met strak design en glazenrinzer.

Tussen de 10 en 40 afzonderlijke drankkanalen.

Een tabletkiosk en tablet met BarGenius App.

Cloud integratie voor cocktail- en voorraadbeheer, statistieken en backups.

BarGenius App

Zelf cocktails creëren of klanten laten bestellen? Gebruik de BarGenius App! Met deze app bestuur je altijd en overal je systeem.

Bovendien voeg je ook je eigen siropen, infused flavours en speciale likeuren snel en makkelijk toe. Ons slim systeem zorgt dat de druppelnauwkeurigheid behouden blijft. Met de eenvoudige assistent is het samenstellen van je eigen cocktail kinderspel. Klanten laten bestellen? Met ons geëntegreerde bestel- en wachtrijsysteem kan je de drukste avonden aan. Elk order wordt uniek weergegeven, waardoor meerdere BarGenius apps simultaan kunnen draaien. Help je klanten snel en vlot verder!

Genius Cloud

24/7 behoud je het overzicht over jouw dispenser in de cloud. Zo krijg je realtime inzichten in bestellingen, recepten en verkopen. Vanop afstand houd jij zonder probleem via de tablet of smartphone een oogje in het zeil. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwe cocktail trends en recepten? Perfect mogelijk!*

Genius Reports

Big Data en AI zorgen voor gedetailleerde rapporten over bestellingen, de hoeveelheid vloeistoffen, je configuratie en ga zo maar door. Bovendien krijg je ook inzichten in de laatste nieuwe cocktail trends. Alle rapporten kunnen op maat geconfigureerd worden. (*) Voor de uitgebreide functionaliteit heb je een Genius Subscription nodig.