Verhuur

Serveer geweldige cocktails in een handomdraai
met BarGenius op jouw evenement.

Vraag offerte

BarGenius op jouw event of feestje?


Een eyecatcher op je volgend event of feestje? Onze automatische cocktailbar of robot cocktailbar. Wedden dat je bruiloft, beurs, verjaardagsfeestje of event the talk of town is.

Je eigen BarGenius?

Vraag uw gratis offerte en geniet van geweldige cocktails

Vraag offerte

Hoe werkt het systeem?


Tijdens het event voorzien we je van een vooraf gekozen cocktaillijst op enkele tablets. Hiermee kunnen drankjes gepersonaliseerd en besteld worden. Na een druk op de bestelknop worden de drankjes in luttele seconden gemixt.

Waar zit het verschil tussen de automatische cocktailbar en robot cocktailbar?


Kies je voor de automatische cocktailbar, dan wordt deze bediend door onze eigen barmannen en -vrouwen. Zij zorgen voor de finishing touch door de cocktails te serveren in het passende cocktailglas. Reken op een capaciteit van maximaal 200 à 250 drankjes per uur.

Kies je voor de robot bar, dan staat de robot in voor het shaken en presenteren van de cocktail. De eindgebruiker kan zelf nog versieren indien nodig. Deze bar wordt voornamelijk als blikvanger ingezet want het aantal drankjes is gelimiteerd tot 70 per uur. Nood aan meer drankjes? Combineren met een bartender is perfect mogelijk! Zo kun je alsnog tot 125 drankjes per uur serveren.

Prijzen

Cocktails

tussen de 3 en 10 (minimale afname van 100 cocktails per avond)

Automatische cocktailbar

vaste dagprijs van €300 (exclusief de cocktails).

Automatische robot cocktailbar

vaste dagprijs van €850 (exclusief de cocktails).

Nuttige info

Personeel: inclusief. Benodigdheden (glazen, ijs, fruit): inclusief.

Tussen de 10 en 40 afzonderlijke drankkanalen.

Eventueel basis inkleding inbegrepen.

Verdere inkleding tegen een kleine meerprijs.

BarGenius App

Zelf cocktails creëren en klanten laten bestellen? Gebruik de BarGenius App! Met deze app bestuur je altijd en overal je systeem.

Bovendien voeg je ook je eigen siropen, infused flavours en speciale likeuren snel en makkelijk toe. Ons slimme systeem zorgt dat de druppelnauwkeurigheid behouden blijft. Met de ingebouwde cocktaillijst is het samenstellen van je eigen cocktail kinderspel. Klanten laten bestellen? Met het geëntegreerde bestel- en wachtrijsysteem kan je de drukste avonden aan. Elk order wordt uniek weergegeven, waardoor meerdere BarGenius apps simultaan kunnen draaien. Help je klanten snel en vlot verder!

Genius Cloud

24/7 behoud je het overzicht over jouw dispenser in de cloud. Zo krijg je realtime inzichten in bestellingen, recepten en verkopen. Vanop afstand houd jij zonder probleem via de tablet of smartphone een oogje in het zeil. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwe cocktail trends en recepten? Perfect mogelijk!*

Genius Reports

Big Data en AI zorgen voor gedetailleerde rapporten over bestellingen, de hoeveelheid vloeistoffen, je configuratie en ga zo maar door. Bovendien krijg je ook inzichten in de laatste nieuwe cocktail trends. Alle rapporten kunnen op maat geconfigureerd worden. (*) Voor de uitgebreide functionaliteit heb je een Genius Subscription nodig.